Back to Turisme rural

Mas Cal Pastoret

60,00 / day

Clear dates

Descripció

Masia del segle XVII, a 250 m de la Platja natural dels Muntanyans, a Torredembarra.

Vivim a una antiga masia del segle XVII, a 250 m de la Platja natural dels Muntanyans, a Torredembarra. Compartim casa nostra i us oferim una nova experiència, on podreu gaudir d’habitacions equipades amb dret a cuina, wifi, ampli jardí, zona infantil, barbacoa, forn de llenya, hort ecològic, corral amb aviram, antic safareig amb aigua de pou, …

A l’estiu és un lloc fresc, amb piscina i espais per esmorçar o sopar a la fresca. A l’hivern preferim escalfar-nos vora la llar de foc, recordant temps passats.

Fou referència de mariners, quan la pesca era una de les activitats principals de la vil·la. Integrat al casc antic del barri de Clarà, encara conserva zones per passejar i conèixer l’entorn.

Està ubicada prop del poble de Torredembarra, ja integrada en el seu àmbit urbà. A la zona hi trobareu diversos restaurants, supermercat, forn de pà, i altres serveis.

A part del seu entorn, on destaquen la Platja Natural dels Muntanyans i la desembocadura del riu Gaià, també podreu visitar el nucli àntic de Torredembarra, o acostar-vos al castell de Tamarit, la Tarragona romana, l’Arc de Barà i el Roc de Sant Gaietà, Salou o, fins i tot, Port Aventura (tot a menys de 20 minuts en cotxe).